Vi selger nå små og store gavekurver!

Ser du etter en gave til dine ansatte? Eller kanskje du har samarbeidspartnere du vil gi ekstra oppmerksomhet?
Det nærmer seg jul med stormskritt, og vi tilbyr nå små og store gavekurver med masse fantastisk innhold. Alt er økologisk og italienske produkter, som vi leverer i samarbeid med Helios på Colosseum. I tillegg til vår olivenolje, får man med blant annet pesto, balsamico, pasta, tomatsaus og risotto.
Den leveres i gavekurver pakket fint inn med cellofan, så den er enkel å overlevere til ansatte, partnere eller lignende. Om ønskelig, kan vi også levere direkte til andre adresser.

Send epost til post@olivi.no eller bestill her på siden!

NB! Dette tilbudet gjelder så langt lageret rekker, så vi anbefaler å bestille i god tid.

Vi spanderer frakt ved bestilling på mer enn 1 flaske!

Som et sommertilbud til de som trenger påfyll av olivenolje på kjøkkenet, spanderer vi frakt/levering når man bestiller 2 flasker eller flere her på nettsiden.

Olivenolje er utrolig bra for kroppen og det er anbefalt et daglig inntak på minst 50 ml for å oppnå alle helsegevinster det gir! Prøv å lag et måltid om dagen som inneholder rikelig med olje eller bruk det som erstatning for smør/margarin.

Vi vil også informere våre lesere om at myten at du ikke kan bruke olivenolje til steking er feil – så lenge det faktisk er en kvalitetsolje som er extra virgin går det helt fint å bruke olivenolje til steking.

Og et lite tips når man skal kjøpe olivenolje- mye av det man finner i dagligvarebutikken i dag er faktisk ikke 100% extra virgin olivenolje – selv om det står på flasken. Prisen gjenspeiler ofte til en viss grad hvor bra kvalitet det er på olivenoljen.

Bestiller man hos oss, så får man en kvalitetsolje rett fra Italia – til en rimelig pris.

Her legger vi også ved et bilde fra gården i Italia:

Vår første restaurantkunde

God mandag og vel overstått sommerferie!

Vi i Olivi er ekstremt stolte av å presentere vår første restaurantkunde som er Restaurant Teatro, og som etter vår mening lager Oslo’s beste pizza. Det ble en slags bonus for oss at den første kunden ble en av våre virkelige favorittrestauranter her i byen. De serverer en fantastisk god italiensk pizza, med mange morsomme og spennende smaker. Vi anbefaler alle å ta turen dit!

Les mer

Olivenolje «Cassini»

En olivenolje for nybegynnere og eksperter.
Den er perfekt for deg som ikke er så kjent med olivenoljer,
og den har kvaliteter som eksperten vil vite å verdsette.
Vi snakker om en olivenolje fra Liguria, Italia,
av oliventypen med det litt vanskelige navnet «Taggiasca».
Men du behøver ikke kunne uttale navnet for å bli kjent med oljen.

Les mer her hos oss.