Vi ble kjent med Cassini-familien i 2012 da vi kjøpte et feriehus i området. Vi ble deretter kjent med olivenoljen og den stolte tradisjonen rundt dyrkingen. Det tok litt tid før det gikk opp for oss hvor kjent olivenoljen var, men når vi fant flere bilder av familien og gården i bøkene til Jamie Oliver så forstod vi at den var mer sjelden og eksklusiv enn først antatt. Etter nærmere undersøkelse fant vi ut at oljen har blitt brukt ved noen av verdens mest kjente restauranter av store verdenskjente kokker.

Noen olivenoljekurs senere – både i Norge og Italia – bestemte vi oss for å dele denne fantastiske oljen med resten av befolkningen, samt restauranter i Norge. Vi har nå tre lager på østlandet fordelt ved Østfold (Råde), Oslo (Grünerløkka) og Akershus (Årnes).

For oss handler ikke dette bare om at oljen er en eksklusiv og smakfull olje, men også helsegevinsten nordmenn vil få ved å inkludere olje i matlagingen – både ved steking og ved brød, salater osv.

Har du noen spørsmål benytt deg av kontakt oss skjema, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Cassini_50

Her ser man olivenoljegården til Vittorio på undersiden av veien. Selve oliventrærne strekker seg utover et større område.